Cena lektoriranja je pri nas ugodna iz več razlogov

Cena lektoriranja besedilCena za lektoriranje je pri nas nizka, ker lahko delamo hitro. Dobro usposobljeni lektor si namreč lahko privošči nizko ceno za lektoriranje. Cena lektoriranja besedil je s strani vsakega podjetja oblikovana na podlagi več dejavnikov. Pomembno je, kakšni so stroški podjetja s storitvijo lektoriranje, kako hitro lektoriranje poteka, kako dobro je delo organizirano, koliko je podizvajalcev in zaposlenih ter, ne nazadnje, koliko želi podjetje s storitvijo lektoriranje zaslužiti. Pri nas so vsi navedeni dejavniki takšni, da je cena za lektoriranje lahko nizka, kar se odraža v našem ceniku lektoriranja, ki marsikoga zelo pozitivno preseneti. Ker poslujemo pametno, skrbimo, da so stroški našega podjetja nizki in to vsekakor vpliva, da je naša cena lektoriranja besedil ugodna. Naslednji pomemben faktor, ki se pozitivno odraža na našem ceniku lektoriranja, je hitrost storitve lektoriranja besedil. Naši lektorji, ki lektoriranje izvajajo, so dobro usposobljeni in sposobni, tako da zmorejo tekste hitro pregledovati in ohraniti visoko kvaliteto storitve lektoriranje, kar vsekakor ugodno vpliva, da je cena lektoriranja besedil nizka. Smo majhna ekipa, ki je odlično organizirana in ki za storitev lektoriranje ne uporablja podizvajalcev, zato je lahko cena lektoriranja pri nas strankam prijazna.

 

 

Ne nasedajte slepilu, da nizka cena za lektoriranje pomeni slabšo kvaliteto

Cena lektoriranja besedilNašo konkurenco na področju storitve lektoriranje gotovo boli, da ne morejo dosegati takšnih cen, kot jih lahko dosegamo mi. Zato se na internetu pojavljajo teksti, ki stranke strašijo, češ da nizka cena lektoriranja besedil pomeni slabo kvaliteto storitve lektoriranje. Morda to ponekod drži, pri nas pa za kvaliteto storitve lektoriranje skrbimo in smo svojemu delu vsestransko predani. Trudimo se, da je naš cenik lektoriranja takšen, da so naše stranke navdušene. Če pa se vam zdi, da je naša storitev lektoriranje, ki jo vrednotimo s cenikom lektoriranja, prenizka, vam sporočamo, da sprejemamo tudi napitnine. Če se boste odločili, da nas, ker je naša cena lektoriranja besedil resnično ugodna, nagradite, ne boste prvi in to trditev lahko dokažemo s korespondenco elektronske pošte, ko smo napitnine dobili.

 

 

Ugodna cena lektoriranja besedil zaradi študentov

Glavni razlog nizke cene za lektoriranje so pri nas študenti, ki največ povprašujejo po storitvi lektoriranje. Naš cenik lektoriranja je tako všečen, ker želimo s storitvijo lektoriranje predvsem podpreti študente pri njihovem naporu pridobivanja izobrazbe. Z veseljem se namreč lotimo lektoriranja diplomskih nalog. Ker imamo v ponudbi lektoriranje in prevajanje, vam lahko ugodno prevedemo tudi diplomski povzetek v angleščino ali nemščino. Podobno, kot je pri storitvi lektoriranje ugodna cena lektoriranja besedil, je ugodna tudi cena za prevajanje.