Cena lektoriranja je pri nas ugodna iz več razlogov

Cena za kakovostno lektoriranje diplomskih nalog, magistrskih nalog in doktorskih disertacij je pri nas nizka, ker lahko delamo hitro. Še posebej je ugodna cena za lektoriranje diplomskih nalog, ki so pri nas najpogostejša strokovna besedila. Dobro usposobljeni lektor si namreč lahko privošči nizko ceno za lektoriranje. Cena lektoriranja splošnih besedil je s strani vsakega podjetja oblikovana na podlagi več dejavnikov. Pomembno je, kakšni so stroški podjetja s to storitvijo, kako hitro lektoriranje diplomskih nalog, magistrskih nalog in doktorskih disertacij poteka, kako dobro je delo organizirano, koliko je podizvajalcev in zaposlenih ter, ne nazadnje, koliko želi podjetje s storitvijo zaslužiti. Pri nas so vsi navedeni dejavniki takšni, da je cena za lektoriranje diplomskih nalog lahko nizka, kar se odraža v našem ceniku, ki marsikoga zelo pozitivno preseneti. Ker poslujemo pametno, skrbimo, da so stroški našega podjetja nizki in to vsekakor vpliva, da je naša cena ugodna. Naslednji pomemben faktor, ki se pozitivno odraža na našem ceniku lektoriranja za poljudnoznanstvena besedila, je hitrost storitve. Cena je takšna, da si jo lahko privošči skoraj vsakdo. Naši lektorji, ki lektoriranje izvajajo, so dobro usposobljeni in sposobni, tako da zmorejo tekste hitro pregledovati in ohraniti visoko kvaliteto storitve, kar vsekakor ugodno vpliva, da je cena lektoriranja besedil nizka. Smo majhna ekipa, ki je odlično organizirana in ki za storitev lektoriranje ne uporablja podizvajalcev. Prav zato je lektoriranje besedil večji del naše dejavnosti. 

 

Ključno za izračun cene lektoriranja na diplomsko nalogo je število znakov brez presledkov, zato vam priporočam, da ta podatek priskrbite, preden nam pošljete povpraševanje.

 

Ne nasedajte slepilu, da nizka cena za lektoriranje pomeni slabšo kvaliteto

Našo konkurenco na področju storitve lektoriranje gotovo boli, da ne morejo dosegati takšne cene za lektoriranje diplomske naloge ali magistrske naloge, kot jih lahko dosegamo mi. Zato se na internetu pojavljajo teksti, ki stranke strašijo, češ da nizka cena pomeni slabo kvaliteto storitve lektoriranja magistrskih nalog in doktorskih disertacij. Poleg tega nekateri trdijo, da poceni lektoriranje pomeni počasno in ne hitro lektoriranje. Morda to ponekod drži, pri nas pa za kvaliteto storitve skrbimo in smo svojemu delu vsestransko predani. Poleg tega je pri nas hitro lektoriranje tudi ugodno. Razlog za to je enostaven: če delamo hitreje od konkurence, v istem času lahko naredimo več, torej smo lahko brez težav cenejši. Pomembno je poudariti, da so cene za lektoriranje diplom enake cenam za lekturo magistrskih nalog in tudi doktorskih disertacij. Trudimo se, da je naš cenik lektoriranja takšen, da so naše stranke navdušene. 

Cena lektoriranja besedil Cena lektoriranja besedil

 

Ugodna cena lektoriranja besedil zaradi študentov

Glavni razlog nizke cene za lektoriranje strokovnih besedil so pri nas študenti, ki največ povprašujejo po tej storitvi. Cenik lektoriranja, ki ga imamo, je tako všečen, ker želimo s tem podpreti študente pri njihovem naporu pridobivanja izobrazbe. Z veseljem se namreč lotimo lektoriranja diplomskih nalog. Ker imamo v ponudbi lektoriranje in prevajanje, vam lahko ugodno opravimo tudi prevod povzetka v angleški jezik. Povzetek, ki je že v tujem jeziku, pa lahko prevedemo. V splošnem je največ strank pri nas tistih, ki potrebujejo lektoriranje diplomskih oziroma zaključnih nalog. Zaradi ohranjanja uniformnosti jezika je namreč diplomske naloge potrebno jezikovno pregledati. Zato si diplomske naloge brez lektoriranja skorajda ne moremo predstavljati. Poleg omenjenega lektoriranja in prevajanja vam uredimo tudi tehnične zadeve, kot je denimo izdelava avtomatskega kazala. Pošljite povpraševanje za lektoriranje, prevajanje in druge storitve! Veselimo se vašega klica in verjamemo, da boste zadovoljni z našo ceno lektoriranja, saj je naš cenik med najugodnejšimi v državi.