Cena za lektoriranje je pri nas več kot poštena


Cena za lektoriranje se močno razlikuje, če primerjate cenik za lektoriranje posameznih ponudnikov.  Cena za lektoriranje na ceniku lektoriranja se lahko v Sloveniji, ko gre za lektoriranje diplomskih nalog, razlikuje tudi za šeststo odstotkov! Cena lektoriranja posameznih izvajalcev se bržkone razlikuje zaradi različnih dejavnikov. Glavna dejavnika sta pri tem hitrost storitve in politika podjetja v smislu, koliko hoče podjetje s storitvijo zaslužiti. V našem podjetju je cena za lektoriranje po naših informacijah najnižja v Sloveniji. Zelo ugoden je tudi naš cenik za lektoriranje angleščine. Naši osnovni storitvi sta prevajanje in lektoriranje, zato lahko študenti pri nas uredite vse. Lektoriramo vam nalogo v slovenskem jeziku in prevedemo diplomski povzetek iz slovenščine v angleščino.

 

lektoriranje cenik


Zakaj se cena za lektoriranje pri različnih izvajalcih toliko razlikuje?


cena lektoriranjaCena za lektoriranje na ceniku lektoriranja se v Sloveniji pri posameznih izvajalcih res občutno razlikuje. Verjetno je eden najpomembnejših razlogov, da je cena lektoriranja po Sloveniji tako različna v pričakovanjih različnih podjetij. Nekatera podjetja raje delajo manj in tako več zaslužijo, saj so manj konkurenčna in lahko tako delajo le z majhnim številom strank. Druga podjetja pa imajo raje več strank in zaslužijo nekoliko manj. Naslednji razlog, od katerega je odvisna cena lektoriranja na ceniku za lektoriranje, je gotovo hitrost, s katero lahko posamezen izvajalec opravi svoje delo. Cena lektoriranja tistega, ki dela hitreje, je lahko nižja, a bo v svojem delovniku še vedno zaslužil enako kot tisti, ki ima dvakrat višjo ceno in dela dvakrat počasneje.


Cena lektoriranja pri nas je najnižja z razlogom


V našem podjetju smo se odločili, da bomo omogočili, da bo cena za lektoriranje za študente pri nas najnižja. To si lahko privoščimo, ker smo dobro usposobljeni in delamo hitro. Na drugi strani pa želimo  študente s pomočjo nizke cene podpreti, saj spoštujemo in cenimo njihov trud, da bi pridobili visoko izobrazbo. Tudi naš cenik za lektoriranje angleščine je zelo ugoden.