Cenik lektoriranja, ki je najbolj ugoden v državi

Cenik lektoriranja je zanimiv za vse tiste, ki jih čaka lektoriranje diplom. Verjamemo, da je cenik za lektoriranje zanimiv za vse študente, ki zaključujejo svoj študij. Dandanes se soočamo z veliko draginjo, zato se vsi trudimo, da bo cena izdelkov, ki jih bomo kupili, in storitev, ki jih bomo potrebovali, čim nižja. Glede na to, da se nam na žalost bliža gospodarska kriza, bodo čim bolj ugodne storitve toliko bolj pomembne. Lažje je varčevati za težke čase, če kupujemo stvari, ki so poceni. Še toliko bolje pa je, če so poceni stvari dobre in kakovostne. Cenik za lektoriranje našega podjetja je najbolj ugoden v Sloveniji. Predlagamo vam, da našo trditev preverite. Ne verjemite nam na besedo. Oglejte si cenik lektoriranja naše konkurence in primerjajte cene. Veliko ponudnikov namreč pravi, da so lekture prav pri njih najcenejše. To bi bilo mogoče, če bi imeli vsi enako ceno, a to ni tako. Naš cenik za lektoriranje angleščine prav tako priča o tem, da je cena za lektoriranje angleščine v našem podjetju postavljena nizko. Cenik za lektoriranje slovenskega jezika ter cenik lektoriranja angleščine za študentsko populacijo, ki ga lahko najdete na naši spletni strani, je zastavljen tako nizko, ker želimo študentom pomagati.

 

Cenik lektoriranja še posebej privlačen za študente

Cenik lektoriranja našega podjetja za študentsko populacijo je privlačen, saj želimo na ta način podpreti študente. Cenik za lektoriranje za študente se odlikuje z najbolj konkurenčno ceno, ker menimo, da je pot izobrazbe zahtevna, naporna in, kajpak, draga. Tiste, ki so sprejeli odločitev, podati se na pot, ki jih bo pripeljala do visoke izobrazbe,  je potrebno spoštovati. Cenik za lektoriranje z nizko zastavljeni cenami je izraz naše podpore študentom.

 

ugodna cena lektoriranja

 

Cenik za lektoriranje se lahko od ponudnika do ponudnika ekstremno razlikuje

Zanimivo je to, da nekateri ponudniki lektorirajo za kar šestkrat višjo ceno, kot jo imamo mi. Taka cenovna razlika se konkretno pozna že pri krajšem tekstu, kaj šele pri diplomskih nalogah, magistrskih delih in doktorskih disertacijah, ki so daljša. Tam je taka razlika v ceni že ogromna. Če imate denimo zaključno nalogo v dolžini 150.000 znakov brez presledkov, boste pri nas ob naši najnižji ceni za lekturo plačali 100 EUR, medtem ko boste pri najdražjem ponudniku za lekturo odšteli 600 EUR. Če pa imate dolžino teksta 300.000 znakov, bi vas to pri nas lahko prišlo 200 EUR, pri najdražjem ponudniku pa kar 1200 EUR. 1000 EUR razlike pri lekturi ene doktorske disertacije? Nam se zdi to ogromno. Kaj pa vam?

 

Cenik za lektoriranje je le ena od številnih prednosti, s katerimi se ponašamo

Cenik lektoriranja je le osnovna ugodnost, ki jo imajo pri nas študenti. Druga je hitrost storitve. Prepogosto se zgodi, da ob koncu študija zmanjka časa za lektoriranje. In tedaj se izkažemo mi. Hitrost, s katero opravimo storitev lektoriranja, je pri nas hudo nadpovprečna. Pogosto so zaradi našega hitrega odziva presenečeni celo naročniki sami. Zgodilo se je, da smo odreagirali v nekaj urah ali lekturo opravili čez noč. Visoko hitrost nam omogoča to, da smo zelo dobro podkovani v jeziku, splošno razgledani, torej razumemo področja, ki jih lektoriramo, in v delu dobro utečeni ter poleg tega vajeni delati pod pritiskom in v časovni stiski. Navedena kombinacija je ključna, da delo opravimo v zelo kratkem času. Tega seveda ne zmore vsakdo, zato lahko rečemo, da smo med najhitrejšimi. To je res naša velika prednost pred konkurenco. Kljub temu vam odsvetujemo, da bi vse reševali v zadnjem trenutku, ker se lahko zgodi, da smo zasedeni. Poleg tega  je časovna stiska za naše stranke zelo stresna, zato vam svetujemo, da si za lekturo pustite nekaj več časa, ker je to dobro predvsem za vas.

 

Lektoriranje cenik

 

Ugoden cenik lektoriranja in celovita storitev

Naslednja ugodnost, s katero se ponašamo je, da omogočamo lektoriranje in prevajanje. Tako poleg lektoriranja slovenskega dela naloge v angleški jezik prevedemo tudi povzetek diplomske naloge. Za tiste, ki so diplomsko ali magistrsko nalogo napisali v tujem jeziku, izvajamo lektoriranje angleščine. Cenik za to storitev je prav tako ugoden, ker je cena lektoriranja angleščine na ceniku lektoriranja angleščine v primerjavi s konkurenco prav tako nizka. Na enem mestu združujemo lektorje, prevajalce, in tehnične oblikovalce, zato lahko izvedemo lekturo, opravimo prevod  in tehnično uredimo nalogo ali opravimo samo tehnični pregled in po potrebi pregledamo tudi vire, citate in literaturo. Našim strankam tako ni treba iskati dveh ali treh izvajalcev, kar je lahko v določenih pogojih zelo naporno, zamudno ali pa celo prihaja do napak ali manjših katastrof, če pride do nesrečnih okoliščin. To je zelo pomembno, saj je po naših izkušnjah ca. polovica naših strank v časovni stiski in prostora oz. časa za napake ni veliko ali pa ga sploh ni.