Izdelava Speltnih strani za Rok Ian s.p.

Dejavnost podjetja je prevajanje iz angleščine v slovenščino in bratno. Lektoriranje besedil, izdelava optimizacijskih vsebin za spelet prevodi in priprava diplomskih povzetkov. Tečaji kreativnega pisanja ter konverzacije v angleškem jeziku. 

Zadovoljna stranka je dobra stranka. To je naš moto . Zato so naše metode učenja tujega jezika s pomočjo motivacije in interesa. To je po našem mnenju edina metoda, ki je za učenca neboleča in pri kateri je pozabljanje znanja v primeru daljše neaktivnosti v okviru tujega jezika minimalno. 

Temeljna pogoja višjega znanja tujega jezika sta dobro poznavanje načina življenja in kulture. Brez teh dveh stebrov učenja tujega jezika pa postane učenje težko in počasno. 

 

 

Vsisi logo

Profesionalna izdelava spletnih strani

Profesionalana idezlava spletnih strani zahteva  poznavanje naročnikovih želja, ciljenga trga, razmer na ciljnem trgu, računalniške pismenosti ciljnega trga  in vsebine, s katero se bo spletna stran predstavila potencialnemu iskalcu blaga ali storitev, po katerih poizveduje potencialni kupec.Kvalitetna izpdelava speltne strani poleg  tehnične in on site optimizacije vebuije še dizajnersko predlogo, ki spletno stran loči od ostalih konkurentov. Speltna stran izdelana z upoševanjem vseh parametrov, ki jih  na mesečni bazi v obliki inforamcij posreduje Google, zdovoljuje isklanikom in se kvalificira cvisoko v brskalnikih.  Izdelava spletnih strani Google pomeni upošetvati priporočila Google in za to biti nagrajen z boljšo vidnostjo in večjim prometom na spletni strani. Izdelava speltnih strani je zato zaheteven in ciljno usmerjen proces graditve uspečnega in donosnega spletnega orodja, ki prinaša povpraševanje. 

 

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene.

 

Vas zanima SEO optimizacija spletnih strani ali izdelava spletnih strani?

VSISI, spletni marketing, d.o.o.

Šmartinska cesta 134A

1000 Ljubljana

http://www.spletnidonos.si/

http://www.internetni-marketing.si/

E-mail: info@vsi.si

Tel: 05 907 59 28