Konverzacija v angleščini

Ste se angleščine učili v šoli dolga leta, pa se vam zdi, kot da ne morete spregovoriti več kot nekaj besed angleško? Se vam zdi, da skoraj vse razumete, ko vam govorijo angleško, sami pa ne znate nič povedati? Zelo dobro poznate angleško slovnico, a ne veste, kako bi spregovorili?

Če ste vsaj na eno od zgornjih vprašanj odgovorili pritrdilno, potem so vam na poti vašega jezikovnega izobraževanja v angleškem jeziku privzgojili komunikacijsko blokado. Ta blokada, ki je običajno posledica pretiravanja s storilnostjo v procesu jezikovnega izobraževanja, vam lahko ostane celo življenje, lahko pa se odločite in jo le v nekaj urah angleške konverzacije z nami prebijete. Lahko se vam zgodi, da boste z obsegom in hitrostjo svojega napredka sami nad sabo neizmerno presenečeni.

Slabo znate angleško, vendar nujno potrebujete, da bi ga uporabljali na najbolj osnovnem nivoju? Nimate časa in energije, da bi nekaj let hodili na angleške tečaje, vendar potrebujete le osnovno izražanje – in to hitro?

Če ste na eno zgornjih vprašanj odgovorili pritrdilno, potem se vam izplača, da začnete z nami krajši tečaj angleške konverzacije. Le v malo časa in z minimalnim vloženim naporom boste razmeroma hitro dosegli osnovno zmožnost komunikacije v angleškem jeziku.

Konverzacija, ki jo vodimo, temelji na sproščenem komunikacijskem vzdušju. Zahtevnost in kompleksnost je vedno prilagojena vsakemu posamezniku posebej. Vsa srečanja se – če ni drugače dogovorjeno – izvajajo ena na ena. Način vodenja je tečajniku prijazen: spodbujamo samozavest, uporabljamo visoko-motivacijski pristop, vendar brez nepotrebnih pritiskov na področju storilnosti.

O uspešnosti vodenja angleške konverzacije priča cela vrsta zadovoljnih strank.

Zakaj je angleški jezik danes tako zelo pomemben, si lahko preberete TUKAJ.