Lektoriranje slovenskih besedil kvalitetno, hitro in ugodno

Lektoriranje slovenskih besedil je vedno priporočljivo, saj je slovenščina zahteven jezik, ki ima nešteto pravil, ki jih je potrebno upoštevati. Dobro je, da so vaši teksti slovnično in pravopisno urejeni oziroma usklajeni s pravili slovenskega jezika in na sploh takšni, da boste z njimi napravili dober vtis. Naše podjetje vam opravi poceni lektoriranje slovenskih besedil profesionalno in korektno. Predlagamo vam, da se nam oglasite, posredujete vaš tekst, ki ga bomo ocenili in vam javili, kakšna bi bila skupna cena lektoriranja in kako hitro lektoriranje opravimo.

Kakšna je cena za lektoriranje, si lahko ogledate tudi tu: CENIK ZA LEKTORIRANJE.

 

Prepustite lektoriranje slovenskih besedil profesionalcem

Ne bojte se vejic, velikih začetnic, besednih struktur in drugih izzivov, ki jih slovenski jezik predstavlja vsakemu piscu. Samo brez skrbi napišite, kar morate ali kar želite. Vse ostalo prepustite nam, saj smo profesionalci na področju lektoriranja. Vaš tekst bo urejen in popravljen, kot bi mignili. Cena za lektoriranje, ki jo boste morali plačati, je razmeroma nizka. Želimo pa poudariti, da bo odpravljanje napak opravil izkušen lektor. Pri nas lektoriranje opravljajo le takšni lektorji. Poseben pogoj je tudi to, da mora biti lektor pisec, torej ustvarjalec tekstov. To pomeni, da ne obvlada le lektoriranja, ampak tudi pisanje, torej ustvarjanje v slovenskem jeziku. Takšen lektor lekturo opravi bolje, saj pozna oba vidika obravnavanja slovenskih tekstov.

 

Lektoriranje slovenskih besedil naj bo storjeno z občutkom

Dobri lektorji vemo, da je potrebno v tekst posegati čim manj. Če lektor v besedilo posega preveč in pregrobo, je cena, ki jo utrpi tekst, enostavno prevelika, saj gre za poseg v delo avtorja. Lektoriranje mora biti opravljen ustrezno. To pomeni: ne premalo in ne preveč. Popraviti je potrebno samo tisto, kar je nujno. Vse ostalo mora ostati nedotaknjeno, saj v primeru pretiravanja ne bi šlo več le za lektoriranje, marveč za predelavo teksta. To pa je prehuda cena, četudi bi bil tekst zato nemara stilsko privlačnejši, ker bi šlo za poseg v avtorstvo.

 

Študenti so pri nas še posebej dobrodošli

Cenovno ponujamo že tako ali tako ugodno lektoriranje. Toda za študente je lektoriranje diplomskih nalog, magistrskih nalog in doktorskih disertacij pri nas v času nastajanja tega sestavka najcenejše v državi. Naša cena lektoriranja je za tiste, ki študirajo, najugodnejša, ker radi delamo s študenti. Cena za lektoriranje diplomskih nalog je za študentsko populacijo najnižja tudi zato, ker je to naša oblika podpore, saj se zavedamo, da je študij finančno izčrpavajoč. Tako je naša najnižja cena lektoriranja diplomskih in drugih nalog za študente in študentke večino časa zgolj 1 EUR na lektorsko stran: po bolj ugodni ceni lektoriranje besedil v slovenskem prostoru bržkone niti ne obstaja, torej je najcenejše lektoriranje doma v našem podjetju.

 

lektoriranje za študente

 

Ugodna cena lektoriranja za študente še zdaleč ni naša edina prednost

Lektoriranje magistrskih nalog, diplomskih nalog in doktorskih disertacij je le ena od storitev, ki vam jih ponujamo. Pri nas so vam na voljo prevod povzetka v angleški jezik, tehnični pregled diplomskih del oziroma tehnično oblikovanje naloge v skladu z navodili vaše šole oziroma fakultete ter urejanje citatov, literature in virov diplomske naloge, magistrske naloge ali doktorske disertacije – skratka vse, kar je potrebno. Le tisk in vezava sta storitvi, ki ju ne nudimo. Ugodno lektoriranje diplomskih nalog je torej le osnovna storitev, ki jo nadgradimo z vsemi ostalimi. Če se odločite za lektoriranje diplomske naloge pri enem izvajalcu, za prevod pri drugem in tehnične storitve pri tretjem, morate vse skupaj usklajevati, medtem ko pri nas ta vaš napor odpade.