Lektoriranje: cena tu je najnižja v državi!


lektoriranje cenaLektoriranje cena tega dela je naročnikom prav tako pomembna, kot je cena drugih storitev. Živimo v času, ko gospodarska kriza še ni rekla zadnje besede, zato je veselje ljudi, ki lahko opravijo dober posel ali odličen nakup, v Sloveniji še vedno veliko. Dobro je, če se boste v okviru našega podjetja odločili za lektoriranje, ker je cena, ki je na voljo tistim, ki študirajo, v našem podjetju najbolj ugodna v Sloveniji. Cena lektoriranja ni visoka niti za ostale naročnike. Cena za lektoriranje je za študente pri nas res ugodna. Na tak način izražamo svojo podporo tistim, ki so se odločili za zahtevno, dolgo in ne nazadnje tudi drago pot do izobrazbe. Res ugodna cena lektoriranja je oblika našega prispevka tistim, ki so se pogumno odločili, da uberejo to pot.


Lektoriranje: cena je pri nas nizka


Lektoriranje – cena te dejavnosti mora biti znosna za stranke! Cene za lektoriranje, katere zasledimo na tržišču, so včasih res presenetljivo visoke. Zanimivo je, da so cene za lektoriranje diplomske naloge različnih ponudnikov močno različne: razlike so včasih tudi več sto odstotkov. V našem podjetju nam je pomembno, da je cena za lektoriranje diplome dostopna vsem , ki zaključujejo študij. V Sloveniji so prisotne velike  družbene razlike. Naša cena lektoriranja pa je postavljena tako, da je dostopna tudi tistemu delu študentske populacije, katerega starši sodijo v nižji dohodkovni razred. To je prav:  lektoriranje je obvezno in cena naj bo temu primerno nizka!

 

cena lektoriranja


Cena lektoriranja ni naša edina prednost

Ne samo, da so pri nas cene za lektoriranje diplomske naloge najnižje. Konkurenco prekašamo tudi na nekaterih drugih področjih. Nizka cena za lektoriranje diplome je le del tistega, nad čemer se navdušujejo študenti. V primeru, da zmanjkuje časa za lekturo, je najnižja cena lektoriranja premalo, da bi se študent odločil za lektoriranje pri določenem ponudniku. Cena za lektoriranje je pri nas samo dober začetek. Nadaljujemo s hitro storitvijo, ki je ključna v primeru, če se naš naročnik znajde v pogojih časovne stiske. Lektoriranje strokovnih besedil je le del naše ponudbe. Ker opravljamo prevajanje in lektoriranje ter tehnične preglede diplomskih del, lahko študentom zagotovimo celovito storitev.