Lektoriranje: cena tu je najnižja v državi!

lektoriranje cenaLektoriranje. Cena tega dela je naročnikom prav tako pomembna, kot je cena drugih storitev. Živimo v času, ko prihaja nova gospodarska kriza, zato je veselje ljudi, ki lahko opravijo dober posel ali odličen nakup, v Sloveniji še toliko bolj veliko. Dobro je, če se boste v okviru našega podjetja odločili za lektoriranje, ker je cena, ki je na voljo tistim, ki študirajo, v našem podjetju najbolj ugodna v Sloveniji. Študente namreč zelo dobro razumemo, ker smo nekoč tudi sami študirali. Vemo, da je študij naporen in potrebuje celega človeka, ki le težko hodi v službo ter uspešno in hitro študira, zato so prihodki študentov praviloma bolj klavrni. Ko se približa čas diplome, je dobro, če je storitev lektoriranja poceni. Cena za lektoriranje je za študente pri nas torej ugodna. Na tak način namreč izražamo svojo podporo tistim, ki so se odločili za zahtevno, dolgo in ne nazadnje tudi drago pot do izobrazbe. Res ugodna storitev je oblika našega prispevka tistim, ki so se pogumno odločili, da uberejo to pot. Cena lektoriranja pa ni visoka niti za ostale naročnike. Ker so naši lektorji dobro podkovani na področju obvladovanja jezika in ker so kakovostno splošno razgledani, delajo hitro. Torej v istem času naredijo več, kakor naredi konkurenca in zato lahko naše storitve naročnikom zaračunavamo ceneje.

 

Lektoriranje: cena je pri nas nizka

Lektoriranje – cena te dejavnosti mora biti znosna za stranke! Cene za lektoriranje, katere zasledimo na tržišču, so včasih res presenetljivo visoke. Zanimivo je, da so cene za lektoriranje diplomske naloge različnih ponudnikov močno različne: razlike so včasih tudi več sto odstotkov. V našem podjetju nam je pomembno, da je cena za lektoriranje diplome dostopna vsem , ki zaključujejo študij. V Sloveniji so prisotne velike  družbene razlike. Naša cena lektoriranja pa je postavljena tako, da je dostopna tudi tistemu delu študentske populacije, katerega starši sodijo v nižji dohodkovni razred. To je prav:  lektoriranje je obvezno in cena naj bo temu primerno nizka!

 

Lektoriranje: cena se od ponudnika do ponudnika tudi močno razlikuje

Zanimivo je, da so na področju lektoriranja ekstremno velike razlike. Med našim podjetjem, ki v času pisanja tega prispevka storitev ponuja najceneje v državi, in najdražjim ponudnikom se cena razlikuje tudi šestkratno! To so izjemne razlike, ki pri drugih storitvah niso običajne. Četudi je tekst, ki ga daste v lekturo kratek, se končni znesek pri nas in pri najdražjem ponudniku razlikuje občutno. Če pa imate recimo dolgo magistrsko nalogo ali pa celo doktorsko disertacijo, je razlika v končni ceni na koncu skoraj vrtoglava. Nekateri pravijo, da se lektorira le enkrat ali dvakrat v življenju (to velja za večino ljudi, ki študirajo), a mi menimo, da kljub temu nima smisla, da bi za lekturo plačali – kot se reče šaljivo – celo premoženje. Zato ni nobene potrebe, saj mi in najdražji ponudnik opravljamo isto storitev. Zato je s tehničnega vidika vseeno, koga najamete.

 

cena lektoriranja

 

Cena lektoriranja ni naša edina prednost

Ne samo, da so pri nas cene za lektoriranje diplomske naloge najnižje. Konkurenco prekašamo tudi na nekaterih drugih področjih. Nizka cena za lektoriranje diplome je le del tistega, nad čemer se navdušujejo študenti. V primeru, da zmanjkuje časa za lekturo, je najnižja cena lektoriranja premalo, da bi se študent odločil za lektoriranje pri določenem ponudniku. Cena za lektoriranje je pri nas samo dober začetek. Nadaljujemo s hitro storitvijo, ki je ključna v primeru, če se naš naročnik znajde v pogojih časovne stiske. Najboljša novica je to, da zaračunavamo relativno malo denarja za storitev in delamo zelo hitro. Nekoč smo nekje prebrali, da je hitro lektoriranje tudi drago lektoriranje. To lahko drži ali pa tudi ne. Če nas ne boste poklicali v višku sezone, boste za hitro storitev odšteli enako denarja, kot če se vam ne bi mudili. Če pa se vam bo mudilo na višku sezone, pa vam bomo na žalost morali računati nekaj več, ker bomo takrat praviloma zasuti z delom in bomo delali za vas, namesto da bi počivali.

 

Cena lektoriranja gre z roko v roki s celovito storitvijo

Lektoriranje strokovnih besedil je le del naše ponudbe. Ker opravljamo prevajanje in lektoriranje ter tehnične preglede diplomskih del, lahko študentom zagotovimo celovito storitev. To je lahko za marsikoga zelo pomembno. Čas pred diplomiranjem je namreč pogosto zelo stresen in v zadnjem trenutku je potrebno opraviti veliko stvari. Številni lovijo roke, zato jim je mučno, če morajo usklajevati dva ali celo tri izvajalce (lektorja, prevajalca za diplomski povzetek in tehničnega oblikovalca za oblikovanje in pregled virov, citatov in literature). Če to vse opravi eno podjetje, je to zagotovo prednost in mi vam to prednost tudi nudimo.