Lektoriranje diplomskih nalog v Ljubljani najceneje in najhitreje tu!

Lektoriranje je storitev, ki v današnjem času lahko poteka na daljavo brez osebnega stika. Če iščete lektoriranje v Ljubljani ali v okolici, ste seveda dobrodošli, če se želite oglasiti pri nas. Toda v današnjem času, ko nam vse bolj primanjkuje časa, je za marsikoga zelo dobro, da lahko vse uredi kar iz svojega naslanjača v dnevni sobi ali iz stola v pisarni. Večina naših strank, ki potrebuje lektoriranje diplome, nam pošlje kar elektronsko pošto. Res je, da nas nekateri pokličejo, a že takih je zelo malo. Fizično pa se ne oglasi skoraj nihče.

 

Lektoriranje diplomskih nalog poiščete kar na spletu

Kot vse stvari lahko naročite tudi lektoriranje na spletu. Številne naše stranke preverijo nekaj ponudnikov. Zanimajo jih predvsem ceniki, saj ljudi glede lektoriranja diplome zanimajo predvsem cena in tudi hitrost. Zelo podobno je, ko stranke zanimajo prevodi iz angleščine v slovenščino in obratno. Glede na to, da imamo veliko povpraševanja, je naša cena na področju prevajanja  zelo ugodna. Vsekakor pa je za študente cena za lektoriranje teksta (v času pisanja tega prispevka) najnižja prav pri nas. Ne glede na to, ali iščete lektoriranje v Ljubljani ali kje drugje, vas najverjetneje zanima le to, da bo lektoriranje opravljeno hitro in čim bolj poceni. In prav to je tisto, kar vam ponujamo.  Na vaš klic reagiramo zelo hitro. Če ne dobite odgovora v petnajstih minutah in se vam mudi, nas pokličite po telefonu, saj je tudi nam v interesu, da našim strankam odgovorimo v najkrajšem možnem času. Elektronsko pošto in telefon spremljamo sedem dni v tednu, torej tudi med prazniki in nedeljami. Tudi tedaj seveda delamo. Na elektronska sporočila pogosto odgovarjamo tudi pozno zvečer, če se nam je delo zavleklo, kar se zgodi pogosto.

Lektoriranje in prevodi iz angleščine v slovenščino

Lektoriranje diplome se pri nas zgodi zelo hitro

Med vsemi ponudniki za lektoriranje na spletu smo po naših izkušnjah najhitrejši oziroma najbolj učinkoviti. Na številnih spletnih forumih pravijo, da hitro delo in ugodna cena pri lektoriranju ne gresta z skupaj roko v roki. No, pri nas gresta. Prav hitro delo je tisto, ki nam omogoča, da je lektoriranje diplome pri nas opravljeno hitro. Razlog za to je zelo enostaven. Tisti, ki dela hitro, bo v enakem času zaslužil več kot tisti, ki dela počasi. Hitrost dela pa zelo ustreza tudi večini naših strank, saj se po naših izkušnjah večini študentov z lektoriranjem zelo mudi. Zato smo že dobro vajeni, da se dela lotimo takoj. Naša odlika namreč ni samo hitra reaktivnost, ampak delo opravimo brez zastojev. To pomeni, da ne odlagamo na jutri, kar lahko storimo danes. Pri lekturah in pri prevodih iz angleščine v slovenščino ter obratno nikoli ne čakamo, da se približa rok za oddajo, ampak stvari postorimo takoj, ko imamo čas. Zato ni nič neobičajnega, če končamo dosti pred rokom. To pa seveda ne pomeni, da ne sprejemamo urgenc. Če se komu mudi, ga vzamemo pred vrsto, če to ni v škodo strank, s katerimi smo že dogovorjeni. Tu zelo pazimo, saj rokov nikoli ne zamujamo. Če se nekaj dogovorimo, to tudi drži.

 

Lektoriranje naše stranke pogosto pozitivno preseneti

Nekatere naše stranke menijo, da je časovni rok, ki ga imajo, skoraj neizvedljiv ali pa kar skoraj nemogoč. Zato pogosto pozitivno presenetimo s hitro opravljenim delom. To je kot naročeno za tiste, ki čakajo do zadnjega trenutka, preden dajo svoje diplomsko ali magistrsko delo v lektoriranje.

 

Lektoriranje diplome je obvezno zaradi zaščite slovenskega jezika

Lektoriranje je obvezno, če imamo opravka z besedilom, ki bo javno objavljeno. To je nujno, saj bi v nasprotnem primeru pokvarili čistost slovenskega jezika. Lektoriranje je tako postopek, s pomočjo katerega preprečujemo, da bi naš jezik vdirale besede in načini izražanja iz tujih jezikov. Prav tako onemogočimo pojavljanje narečnih besed in izrazov iz slenga. Če tega ne bi opravljali, bi le v nekaj deset letih prišlo do občutnega preoblikovanja našega jezika in lahko bi se zgodilo, da bi bil čez sto let popolnoma nerazpoznaven. V zgodovini je veliko takih primerov, ko je jezik postal v sto ali dvesto letih popolnoma drugačen, kot je bil prej, ker ni bilo varovalk, kakršna je lektoriranje. In ker tega seveda ne želimo, lektoriramo.