Ugodno lektoriranje diplomskih nalog opravimo ekspresno

Lektoriranje diplomskih nalog, ki je ugodno in hitro? Le kaj bi si želeli boljšega, če se bliža zagovor diplome? Slovnično in pravopisno poceni lektoriranje diplomske naloge ali doktorske disertacije je mogoče zadnja stvar, ki vam še manjka in vi ste nervozni, ker vas poleg že tako ali tako stresne situacije razjeda še časovna stiska. Verjetno razmišljate, o tem, kako je mogoče, da se prav vam dogaja, da ste se znašli v tako brezizhodni situaciji. Ne skrbite. Takih zgodb smo še kako dobro vajeni. Po naših izkušnjah podoben stres doživlja najmanj četrtina ali tretjina naših strank.

Najpogostejši izzivi oz. skrbi študentov pred diplomo:

  • »Kje naj najdem lektorja, ki bo opravil hitro lektoriranje diplome ali magistrske naloge po ugodni ceni v tujem jeziku ali slovenščini?«
  • »Zdi se mi nemogoče, da bi bilo lektoriranje diplomske naloge sploh rešljivo v tako kratkem času.«
  • »Tole lektoriranje bo res hudo, hudo drago!«
  • »Ali mi lahko vse potrebne storitve opravi ena oseba, ker nimam energije, da bi se menil s tremi?«
  • »Cena lektoriranja, ki jo bom dobil, mora biti najnižja.«

Ne skrbite. Če boste poklicali nas, bodo vsi odgovori na vaša vprašanja in pomisleke pozitivni oziroma ugodni za vas. Mi smo pravi izvajalec za vas. Kakovostno lektoriranje za najmanj EUR na lektorsko stran lahko izvedemo hitreje, kot si morda mislite. Smo najcenejši na trgu in poleg lektoriranja diplomskih nalog in tujih jezikov opravimo lahko vse storitve, ki jih potrebujete, da boste lahko diplomsko nalogo dali v tisk.

Lektoriranje diplomskih nalog, ki vas bo razbremenilo

Dobra novica je, da bo stresna situacija minila. In še boljša, da smo mi pravi specialisti na področju lektoriranja oz. za odpravljanje napak, da rešimo vašo zagato. Tisti, ki pravijo, da se takšne stvari uredijo same po sebi, nimajo prav. Nič se ne uredi samo od sebe. Marsikaj pa se uredi, če imate na voljo pomoč dobrih profesionalcev, ki bodo za vas poskrbeli in vam težavo odpravili. Hitro lektoriranje magistrskih nalog in doktorskih disertacij, ki je hkrati tudi najcenejše lektoriranje, je naš zaščitni znak. Kako nam to uspeva? Na prvem mestu so vsekakor izkušnje. Če je nekdo soočen s podobno situacijo skoraj vsak delovni dan, potem je ta oseba že tako utečena v delo, da še tako težke probleme odpravi rutinsko. In to je seveda dobro za vas. Drug razlog, zakaj nam gredo prevod povzetka in lektoriranje tako hitro od rok, je to, da je znanje naša največja prednost. Tisti, ki zna, bo lahko lektoriranje in prevod opravil hitreje kot nekdo, ki se lovi ali pa mogoče ni tako izkušen. In ta prednost je povezana z naslednjo: ker delamo hitreje, je cena za lektoriranje diplomske naloge in doktorske disertacije lahko pri nas nižja kot pri konkurenci. Prelepo, da bi bilo res? Pokličite in prepričali se boste, da je res, ko boste videli naš cenik za lektoriranje, ki ga krasi najnižja cena lektoriranja v državi.

Lektoriranje magistrskih nalog ni nič dražje

Ko takole pišemo, da je cena za lektoriranje diplome pri nas tako ugodna, mogoče pomišljate, ali so pri nas enaki pogoji tudi za lektoriranje magistrskih nalog. Odgovor je pritrdilen. In enako velja tudi za doktorske disertacije. Odločili smo se, da bo cena za lektoriranje diplome, magistrske in doktorske naloge pri nas enaka. Slišali smo, da nekateri lektorji te zadeve cenovno različno vrednotijo, a nam se to enostavno ne zdi pošteno, ker je za nas vsak študent enak.

Lektoriranje diplomskih nalog ugodno

 

Študij je naporna in dolgotrajna zadeva, ki je finančno naporna in mi želimo z ugodnim lektoriranjem diplomskih in drugih nalog (tudi doktorskih disertacij) pomagati vsem, ki so se podali na pot študija.

 

Najnižja cena za lektoriranje diplome je postavljena na našem ceniku

V času pisanja tega prispevka je bila cena za lektoriranje diplomske naloge (in doktorskih disertacij) najnižja v Sloveniji prav pri nas. In za to bomo poskrbeli tudi v prihodnje. Ne verjamete, da je tako? Prav imate! Ni dobro, da verjamete na prvo besedo. Še posebej zato, ker smo opazili, da naši številni konkurenti trdijo, da so najcenejši, čeprav zaračunavajo več od nas! Zato preverite cenike tudi pri njih in ugotovili boste, da imamo prav samo mi. Kajti v resnici je lahko najcenejši le en ponudnik. In lektoriranje diplomskih nalog, magistrskih nalog ter doktorskih disertacij je pri nas najcenejše.

Ugodno lektoriranje diplomskih nalog je le ena od naših prednosti

Naše prednosti so torej naslednje:

  • najcenejše lektoriranje diplom,
  • največja hitrost lektoriranja  in posledično učinkovito reševanje vaše časovne stiske,
  • hitra odzivnost na vaše povpraševanje (če ne odgovorimo v 15 minutah, pokličite po telefonu),
  • pri nas vse dobite na enem mestu – tudi oblikovanje naloge.

Mogoče je prav zadnja prednost odločilna. V času, ko se človeku mudi, je lahko preveč stresno, da bi moral usklajevati dva ali celo tri izvajalce. Pri nas pa so vam na voljo prevod povzetka, najcenejše lektoriranje in urejanje diplomskih, magistrskih in doktorskih nalog ter tehnični pregled diplomskih del in pregled literature in virov v skladu z navodili vaše šole. Tako vam bomo – če boste tako želeli – opravili lektoriranje, prevedli povzetek v angleščino, tehnični pregled ali pa kar celotno urejanje in pregled virov, citatov in literature. Tisk in vezava pa na žalost nista v naši domeni. Pri delu smo tako učinkoviti, da dosti delamo po priporočilih, včasih pa – verjeli ali ne – dobimo celo napitnino, kar je v svetu lektorjev izredna redkost. A pri nas se tudi to zgodi.