Lektoriranje diplomskih nalog kvalitetno, hitro in ugodno

Lektoriranje diplomskih nalog je vedno priporočljivo, saj je slovenščina zahteven jezik, ki ima nešteto pravil, ki jih je potrebno upoštevati. Dobro je, da so vaši teksti urejeni, usklajeni s pravili slovenskega jezika in na sploh takšni, da boste z njimi napravili dober vtis. Naše podjetje vam opravi lektoriranje diplomskih profesionalno in korektno. Predlagamo vam, da se nam oglasite, posredujete vaš tekst, katerega bomo ocenili in vam javili, kakšna bi bila skupna cena lektoriranja in kako hitro lahko lekturo opravimo.

Kakšna je cena za lektoriranje si lahko ogledate tudi v našem CENIKU.

Lektoriranje diplomskih nalog je za študente zelo poceni

Ker se zavedamo, da je pot do izobrazbe težka in dolga ter zato tudi draga, imamo za študente, ki potrebujejo lektoriranje diplomskih nalog, posebej nizko ceno. Kljub temu, da je lektoriranje poceni pa je prevod tak kot mora biti – torej vrhunski. Ker vemo, da se študentom v takih situacijah zelo mudi, lektoriranje opravimo res zelo hitro, včasih celo v istem dnevu, če je treba. Ob tem ponujamo tudi prevod povzetka diplomske naloge, ki ga tudi opravimo poceni in hitro. Izobrazbo visoko cenimo, zato gremo študentom maksimalno na roko.

Tukaj si lahko ogledate PREVOD POVZETKA DIPLOMSKE NALOGE V ANGLEŠČINO.

Prepustite lektoriranje diplomskih nalog profesionalcem

Vaš tekst bo urejen in popravljen, kot bi mignili. Ugodna cena, ki jo boste morali plačati za lektoriranje, je za študente še posebej nizka. Želimo pa poudariti, da bo lekturo opravil izkušen lektor. Pri nas lekturo opravljajo le takšni lektorji. Poseben pogoj je tudi to, da mora biti lektor pisec, torej ustvarjalec tekstov. To pomeni, da ne obvlada le lektoriranje, ampak tudi pisanje, torej ustvarjanje v slovenskem jeziku. Takšen lektor lekturo opravi bolje, saj pozna oba vidika obravnavanja slovenskih tekstov.

Lektoriranje diplomskih nalog naj bo storjeno z občutkom

Dobri lektorji vemo, da je potrebno v tekst posegati čim manj. Če lektor v besedilo posega preveč in pregrobo, je cena, ki jo utrpi tekst, enostavno prevelika, saj gre za poseg v delo avtorja. Lektoriranje mora biti opravljen ustrezno. To pomeni: ne premalo in ne preveč. Popraviti je potrebno samo tisto, kar je nujno. Vse ostalo mora ostati nedotaknjeno, saj v primeru pretiravanja ne bi šlo več le za lektoriranje, marveč za predelavo teksta. To pa je prehuda cena, četudi bi bil tekst zato nemara stilsko privlačnejši, ker bi šlo za poseg v avtorstvo.