Prevod angleščinE ugodno in hitro – Jezični Dohtarček

Prevajanje angleščina-slovenščina in slovenščina-angleščina vam izvedemo ugodno in hitro. To pomeni, da dobite najboljši prevod po res ugodni ceni. Na naši strani so izkušnje, odlično poznavanje jezika. Delamo hitro in učinkovito, ker ne izgubljamo časa s posredniki. Za vsako stranko se potrudimo, ker želimo, da se bo naslednjič vrnila nazaj. Svoje delo jemljemo skrajno resno, zato se to pozna v rezultatih našega dela.

Prevod angleščinE v izvedemo v zadovoljivi kvaliteti ugodno

Verjetno je prva misel vsakogar, ki ugotovi, da potrebuje prevod V ali prevod IZ tujega jezika, kako poiskati prevajalca, ki bo izdelal POPOLN (ali alternativno DOVOLJ DOBER) prevod poceni, torej po ČIM NIŽJI CENI. To vemo, ker bi tudi sami razmišljali tako, če bi potrebovali prevod.

Prevajanje izvedemo po eni najnižjih cen pravočasno in dobro

Ne bomo vam obljubljali, da boste v primeru, če boste oddali naročilo za prevod našemu podjetju dobili najboljšega prevajalca za najnižjo ceno, ker to enostavno ne more biti res. Veste, pri nas prevajalcih je tako kot pri boksarjih: če si še tako dober, slejkoprej srečaš boljšega od sebe. Najcenejša cena pa ne obstaja, ker se vedno najde kdo, ki bo pripravljen isto delo opraviti še ceneje.

Obljubimo pa vam, da boste ob oddaji naročila za prevajanje našemu podjetju vedno dobili vrhunski prevod za eno najnižjih cen na trgu. In to kmalu, hitro.

Prevod, ki ga boste dobili, bo vrhunski – preberite zakaj:

  • Ker vse prevajanje angleščine opravi vrhunski strokovnjak, ki se delu predano posveti.
  • Ker delamo hitro in učinkovito, tako da si lahko zaradi nizkih stroškov privoščimo nizko ceno.
  • Ker so na naši strani izkušnje in dolgoletna tradicija.
  • Ker vedno postavimo realen rok prevoda.

O nas, našem delu in načinu razmišljanja si lahko preberete več v rubriki O PODJETJU.

Zakaj je angleški jezik danes tako zelo pomemben, si lahko preberete TUKAJ.

Zakaj bi prevajali, če vam lahko izdelamo povzetek?

Ali morate pripraviti povzetek zapletenega strokovnega teksta, ki je neznosno dolg, težko razumljiv in za povrhu je tekst še v angleščini? Tekst je tako dolg, da bi bila cena za prevod astronomska. Ni problema. Izdelamo vam povzetek v slovenskem ali angleškem jeziku, kar vam je ljubše. Prihranek, ker vam ne bo treba prevajati celotnega teksta je pet- ali večkraten.