Prevajanje in lektoriranje našega podjetja za vaše zadovoljstvo


Prevajanje in lektoriranje nista opravili, ki bi ju lahko imenovali enostavni. Prevajanje in lektoriranje zahtevata veliko znanja, natančnosti in samodiscipline. Tisti, ki so na tem področju profesionalci, morajo odlično poznati jezik oziroma jezika, v katerih opravljajo lektoriranje in prevajanje. Seveda pa je izvrstno znanje enega oziroma obeh jezikov le predpogoj, da posameznik lektoriranje in prevajanje šele začne opravljati na amaterskem nivoju. Predpogoj za profesionalno prevajanje in lektoriranje pa je to, da oseba, ki prevode ali lektoriranje izvaja, izvrstno razume tudi mentaliteto obeh jezikov oziroma jezika, v katerih prevajanje in lektoriranje potekata. Toda tudi to ni dovolj, da bi lahko nekdo rekel, da se lahko preizkusi kot profesionalni prevajalec/lektor. Prav je namreč, da profesionalno prevajanje/lektoriranje izvaja le tisti, ki je vsestransko solidno razgledan, oziroma tisti, ki je na področju lektoriranja/prevajanja ustrezno izkušen.

 

prevajanje in lektoriranje


Prevajanje in lektoriranje v našem podjetju izvajajo le najboljši


Lektoriranje in prevajanje pri nas opravijo le nadpovprečno prekaljeni ter razgledani prevajalci/lektorji. Tako smo se odločili, ker verjamemo, da bo tako lektoriranje/prevajanje izvedeno kakovostno. Lektoriranje strokovnih besedil je še posebej kočljivo, saj tu odlično poznavanje jezika res ni dovolj. Visoka splošna izobrazba in razgledanost lektorja/prevajalca je namreč najboljša varovalka, ki preprečuje, da bi se zaradi  posegov lektorja/prevajalca v besedilo prikradle katastrofalne vsebinske napake. Prevajanje/lektoriranje sta v našem podjetju zelo ugodna:  cena lektoriranja za študentsko populacijo je v okviru našega podjetja najugodnejša v Sloveniji.


Lektoriranje in prevajanje z rekordno hitrostjo


prevajanje lektoriranjePrevajanje in lektoriranje  včasih zahtevata veliko hitrost, če se je stranka znašla v časovni stiski. Seveda pa so prevodi/lektoriranje takšna dejavnost, da si vsakdo, ki jih izvaja, ne more privoščiti velike hitrosti. Pri nas pa s tem ni težav. Lektoriranje in prevajanje opravimo nadpovprečno hitro zahvaljujoč izkušenosti, prekaljenosti, razgledanosti in znanju našega osebja. Naša hitra storitev pogosto močno preseneti celo naročnike, ki takšne hitrosti s strani drugih ponudnikov enostavno niso vajeni. Če vas torej pesti časovna stiska, je največja verjetnost, da bomo vašo težavo rešili prav mi. V primeru, da se vam zelo mudi, nam pišite po elektronski pošti, koristno pa je, da nas tudi pokličete po telefonu, saj bo v tem primeru naša reakcija lahko nekoliko hitrejša.