Prevod v angleščino nudi dostop do vašega teksta milijardam

Prevod v angleščino vam omogoči, da vaš tekst, ki ste ga napisali ali pa ga je za vas napisal profesionalni pisec avtorskih tekstov, zaživi v jeziku, v katerem v svetu največ govorijo in pišejo. Za prevod angleščine oziroma prevod v smeri slovenščina-angleščina je tako največ povpraševanja. Številne ljudi najbolj zanima cena prevajanja, nekatere pa najbolj zanimajo izkušnje in usposobljenost prevajalca. Mi menimo, da je za dober prevod v angleščino, s katerim boste vsestransko zadovoljni, potrebno oboje. Prevajanje besedila iz slovenščine v angleščino mora biti po eni strani odlično opravljeno, po drugi strani pa mora biti tudi cena prevajanja angleščina-slovenščina ugodna. Naše podjetje vam nudi ugodno in zelo kvalitetno prevajanje in lektoriranje.

Prevod v angleščinoPrevod v angleščino je dober, ko prenesemo idejo, ne besed

V nasprotju s splošnim prepričanjem prevod v angleščino ali katerikoli drug jezik ne sme biti dobeseden. Prevod slovenščina-angleščina bo namreč angleški govorec razumel napačno ali pa ga sploh ne bo razumel, če bo prevod narejen dobesedno. Podobno bo pri dobesednem prevodu angleščine: tu bo imel težave slovenski govorec. Če potrebujete prevod slovenščina-angleščina, vam priporočamo, da se ne pozanimate le glede cene prevajanja, marveč da preverite, kakšne so kvalifikacije osebe, ki bo prevod slovenščina-angleščina opravila.

Ali je cena prevajanja od vseh dejavnikov najbolj pomembna?

Živimo v tržnem gospodarstvu, kjer so pomembne vse cene, torej tudi prevajanja. Res pa je, da so v zadnjem času cene prevajanja kar močno padle. Zato je vprašljivo, če se je denimo pametno odločiti za izvajalca prevajanja smeri angleščina-slovenščina na podlagi cene. Slab prevajalec vam lahko s slabim prevodom v angleščino naredi medvedjo uslugo: neustrezen prevod v angleščino vam lahko pokvari posel ali povzroči druge težave. V našem podjetju smo zavezani k visoki kvaliteti prevajanja, nudimo pa vam tudi konkurenčne cene. Ko boste naslednjič potrebovali prevod slovenščina-angleščina, vas vabimo, da se nam oglasite.